Praktijkondersteuning


Praktijkondersteuning is een functie binnen de huisartsenzorg en heeft als doel bepaalde taken van de huisarts over te nemen en de kwaliteit van de zorg binnen de praktijk te verbeteren.

Verwijzing van uw huisarts

De huisarts kan u doorverwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner. De assistente kan voor u een afspraak maken. Het kan ook voorkomen dat de praktijkondersteuner contact met u opneemt. Dit gebeurt dan in opdracht van de huisarts.

Het spreekuur wordt zelfstandig uitgevoerd. Er vindt regelmatig overleg plaats tussen de huisarts en de praktijkondersteuner over de patienten.

Praktijkondersteuning lichamelijk

In onze praktijk is Janske Eichhorn als praktijkondersteuner somatiek werkzaam.

Zij begeleidt o.a. patienten met diabetes, hoge bloeddruk, hartpatienten en longpatienten. Ook is zij werkzaam op het gebied van de Ouderenzorg. Janske is dinsdag, donderdag en vrijdag in onze praktijk aanwezig.

Praktijkondersteuning geestelijk

Lillian Egelmeers is bij ons werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Zij ondersteunt en begeleidt patienten bij psychische klachten en problemen en verwijst patienten indien nodig door voor verdere hulp. Lillian is maandag werkzaam in onze praktijk.Openingstijden praktijk


Maandag
8:00 – 17.00
Dinsdag
8:00 – 17.00
Woensdag
8:00 – 12.30
Donderdag
8:00 – 17.00
Vrijdag
8:00 – 17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten


Contact informatie


0493-440370


Nieuwendijk 5, 5712 EJ Someren-Eind

Copyright 2018. Deimann Huisartsenpraktijk.nl