Spreekuur & huisbezoekAfsprakenspreekuur

Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. Afspraken worden bij voorkeur tussen 08:00 – 10:30 uur gemaakt.
Om het spreekuur goed in te kunnen plannen, zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en ernst van uw klachten. Per afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Als u meer dan één klacht wilt bespreken of denkt meer tijd nodig te hebben, wilt u dit dan van tevoren met de assistente overleggen. Zij kan dan indien nodig een dubbele afspraak maken.

Assistente spreekuur

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten en kan u informatie(folders) verstrekken over uiteenlopende medische onderwerpen. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten. Onze doktersassistenten zijn medisch geschoold en hebben een beroepsgeheim.

De assistenten kunnen een aantal controles en handelingen zelfstandig uitvoeren. Op afspraak kunt u dagelijks terecht voor:

  • Bloeddrukcontroles
  • Bloed- en urineonderzoeken
  • Zwangerschapstesten
  • Injecties
  • Wondverzorging
  • Aanstippen van wratten
  • Oren uitspuiten
  • Hechtingen verwijderen

Op verzoek van de huisarts kan de assistente ook een hartfilmpje, een 45 minuten- bloeddrukmeting of een vaatonderzoek verrichten.

Huisbezoek door de huisarts

Als u door ziekte of een beperking niet in staat bent naar de praktijk te komen, dan kunt u tussen 08:00 -10:30 uur een huisbezoek aanvragen. In alle andere gevallen ontvangen wij u bij voorkeur op het spreekuur in de praktijk. Daar zijn meer mogelijkheden om u optimaal te onderzoeken.Openingstijden praktijk


Maandag
8:00 – 17.00
Dinsdag
8:00 – 17.00
Woensdag
8:00 – 12.30
Donderdag
8:00 – 17.00
Vrijdag
8:00 – 17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten


Contact informatie


0493-440370


Nieuwendijk 5, 5712 EJ Someren-Eind

Copyright 2018. Deimann Huisartsenpraktijk.nl